DE CARPACCIOBAR

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1839 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Carpacciobar. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 21:50 Al een paar keer besteld en het blijft lekker top kwaliteit
26 nov 2022 om 22:11 Prima verzorgd
23 nov 2022 om 17:22 Weinig carpaccio op de wrap, meer sla. Bieten wrap besteld maar geitenkaas/aubergine gekregen. Thuisbezorgd was waardeloos en bijna één uur te laat! Om half 11 besteld voor kwart voor 12. Om kwart voor 1 konden we eten.
23 nov 2022 om 14:42 De carpaccio was lekker, maar ik vond het wel wat karig voor €13,50 per carpaccio… Al bij al een dure lunch voor 2 losse carpaccios
18 nov 2022 om 18:42 Bezorging helemaal prima optijd. Het eten is echt heel duur voor wat je krijgt. Ook de bezorgkosten die voorheen er niet waren: heel jammer. Altijd enthousiast geweest. Nu krijg je gewoon oud eten, hopend niet ziek te worden. Laatste keer voor ons!
16 nov 2022 om 22:22 Er zaten geen spekjes en paprika in de salade. Dan is 14 euro wel heel duur. En filet American bij het brood is gek
9 nov 2022 om 17:26 Snel bezorgd en goed uitziende salade. Jammer dat de komkommer bijna rot was en de paprika heel slap.
28 okt 2022 om 23:51 Was voor mij de eerste keer dat ik hier bestelde. Ik kreeg een super krokant, vers en warm broodje thuisbezorgd. Wat mij betreft onderscheiden ze zich echt met de versheid van het product!
28 okt 2022 om 22:17 Weinig kaas en truffelsaus, daar zelf eten is echt anders! Zo vond ik het wel duur.
21 okt 2022 om 21:18 Soep: lekker. Salade: lekker. Schotel: lekker. Kleine puntjes: Gezien het koude gerechten zijn lijkt de wachttijd van een uur aan de ruime kant. Mijn meergranen broodje was vergeten.
27 sep 2022 om 19:07 Heerlijk
26 sep 2022 om 21:08 Zat een haar in mijn eten